UPDATE/FOTO/VIDEO: Un kilogram de cannabis a fost confiscat. Cei patru tineri sunt arestați la domiciliu!

Procurorii DIICOT au descins astăzi în locuințele membrilor unei rețele de trafic internațional de droguri. Un bărbat a fost prins în flagrant, având asupra sa un kilogram de cannabis.

UPDATE, ORA 19.28 – Instanța a decis ca cele patru persoane să fie arestate preventiv la domiciliu pentru 30 de zile.

UPDATE, ORA 14,20 – Cele patru persoane reținute ieri seara, este vorba de Mărgelu Florin, Neagoe Alin, Antonie Marian-Eugen și Tudor Sergiu, își așteaptă sentința, judecătorii urmând a se pronunța în jurul orei 15,00.

UPDATE, ORA 9,27 – Potrivit unor surse neconfirmate oficial, toate persoanele reținute aseară, târziu, vor fi prezentate astăzi instanței cu propunere de arestare preventivă.

YouTube video

UPDATE, ORA 23.00 – Așa cum era de așteptat, toate cele patru persoane conduse la audieri au fost reținute pentru 24 ore. Mâine se va stabili dacă tinerii traficanți vor fi sau nu propuși pentru arestare preventivă.

vlcsnap-2014-07-10-20h13m19s208

vlcsnap-2014-07-10-20h13m23s239

vlcsnap-2014-07-10-20h14m00s104

 

UPDATE, ORA 20.45 – 4 tineri au fost audiați la sediul DIICOT. Deja, 2 dintre aceștia au fost audiați și reținuți în arestul IPJ pentru 24 de ore. În urmă cu doar câteva momente, ceilalți doi caransebeșeni acuzați de trafic de droguri au intrat la audieri și rămâne de văzut ce decizie se va lua împotriva lor.

DSC_8524

UPDATE, ORA 19.10 – Bărbatul locuia în Obreja și se afla de mai multă vreme în vizorul oamenilor legii, fiind bănuit că ar fi chiar capul unei grupări infracționale specializate pe traficul internațional, precum și distribuirea și consumul de droguri de risc. În momentul descinderilor, acesta avea asupra sa un kilogram de cannabis, droguri procurate din Spania.

DSC_8525

Alți șase membri ai grupării pe care bărbatul o conducea au fost puricați imediat. Un număr de 11 percheziții domiciliare au fost desfășurate pe raza municipiului Caransebeș în urma cărora au fost confiscate mai multe ustensile folosite pentru porționarea și pregătirea drogurilor pentru a fi puse în vânzare.

Cei șase au fost conduşi la sediul D.I.I.C.O.T. Caraş-Severin, unde în momentul de față se efectuează cercetări sub aspectul infracţiunilor de introducere în ţară, distribuire şi consum de droguri de risc şi distribuire de substanţe cu efect psihoactiv.
Și clienții fideli ai grupări au fost ochiți de oamenii legii. Opt consumatori au fost identificaţi şi duși la audieri.

Rămâi cu Express de Banat! Revenim cu detalii!

Foto: arhivă