[UPDATE] BREAKING NEWS. Motociclist lovit de o mașină pe șoseaua de centură a Caransebeșului! [FOTO]

Încă un accident rutier grav în care este implicat un motociclist s-a produs în această seară pe șoseaua de centură a municipiului Caransebeș. 

Grav accident de circulație în această seară pe șoseaua care ocolește municipiul Caransebeș. O motocicletă a fost lovită în plin de o mașină, iar conducătorul motocicletei de viteză a fost transportat în stare gravă la Spitalul Municipal din Caransebeș. Potrivit primelor informații, este vorba despre un tânăr din Reșița. Se pare că șoferul autoturismului cu număr de Hunedoara ar fi dorit să întoarcă mașina într-o zonă cu linie discontinuă, însă nu s-a asigurat și a lovit în plin motociclistul. La fața locului s-au deplasat și pompierii, dar și un echipaj al Ambulanței care l-a dus pe tânăr la spital.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157672205021050″]

Acesta este al doilea accident grav de motocicletă produs în ultima lună în municipiul Caransebeș. La începutul lunii august, un tânăr de doar 17 ani a murit într-un incident asemănător. Șoferul unei mașini nu i-a acordat prioritate.

leader board 728 x 90 px

UPDATE, ora 22.30

Tânărul motociclist implicat în accidentul din această seară produs pe centura Caransebeșului are 28 de ani și este din Rusca Teregova. Are ambele mâini rupte, iar după ce l-au stabilizat, medicii din Caransebeș au decis transportarea sa la Spitalul Județean de Urgență din Timișoara.

CITEȘTE ȘI:

[UPDATE] BREAKING NEWS. Tânărul motociclist, accidentat grav de o mașină, a decedat la spital!