Verindeanu se întoarce pe funcție!

Instanța i-a dat câștig de cauză primarului corupt de la Prigor. Chiar dacă sentința definitivă l-a condamnat pe Pavel Verindeanu la un an și patru luni de închisoare cu suspendare, acesta ține cu dinții de funcția pe care o deține la cârma comunei cărășene.

După ce în cursul lunii februarie Instituția Prefectului Județului Caraș-Severin, prin prefectul Silviu Hurduzeu, a emis ordinul de încetare al mandatului de primar în cazul lui Pavel Verindeanu, zilele acestuia la conducerea comunei Prigor păreau numărate. Cu toate acestea, edilul-șef nu s-a lăsat dat jos de pe tron, astfel că, în mai puțin de 24 de ore, a și contestat ordinul emis de prefect.

În ciuda acuzelor grave de luare de mită și trafic de influență care îi sunt aduse edilului-șef de la Prigor, instanța de judecată a decis să îi dea câștig de cauză acestuia.

Cererea de anulare a actului administrativ prin care Instituția Prefectului dorea să îl suspende pe Verindeanu din funcția de primar a fost aprobată, astfel că ordinul trimis de prefectul Silviu Hurduzeu nu mai are nicio putere.

CITEȘTE ȘI: VERINDEANU ȚINE CU DINȚII DE SCAUNUL DE PRIMAR!

Decizia instanței, favorabilă pentru primarul comunei Prigor, nu a fost primită la fel de bine și de cei care îl doreau demis din funcție. Cu toate acestea, Silviu Hurduzeu, prefectul județului, preferă să nu comenteze în niciun fel decizia luată de instanță, cel puțin până în momentul în care va primi o motivare.

„Nu am nimic de comentat, nu pot să comentez o decizie a instanței. Momentan nu am primit nimic, aștept o motivare care să explice decizia luată. Vom căuta alte metode de a acționa în acest sens”, a explicat Silviu Hurduzeu, prefectul județului Caraș-Severin.

CITEȘTE ȘI: VERINDEANU PLEACĂ DE LA PRIMĂRIE!

CITEȘTE ȘI: VERINDEANU A RECUNOSCUT CĂ A LUAT MITĂ! VEZI AICI CE PEDEAPSĂ A PRIMIT!