Breaking News! DN 6 face noi victime. O persoană a decedat!

Zi nefastă pe șoselele din Caraș-Severin. Al doilea accident produs pe DN 6 cu urmări tragice. O persoană și-a pierdut viața și o alta a fost rănită grav.

În jurul orei 17.00 apelul la 112 anunța un accident rutier produs pe DN6, pe raza localității Sadova Veche, între un tir și un autoturism, cu 2 victime încarcerate.

La fața locului a intervenit de urgență Detașamentul de Pompieri Caransebeș cu 2 echipaje de pompieri și un echipaj SAJ. O victimă a fost scoasă din mașină, conștientă și transportată de urgență la Spitalul Municipal de Urgență din Caransebeș. Cea de-a doua victimă, în stare de inconștiență, încarcerată, a fost extrasă din autoturism și i s-au efectuat manevre de resuscitare de către personalul medical de pe ambulanță, însă nu s-a mai putut face nimic.

leader board 728 x 90 px
Din primele cercetări se pare că, în timp ce un bărbat de 48 de ani conducea un autotren, din direcția Caransebeș către Orșova, pe DN 6, la km 435+250m, nu ar fi adaptat viteza de deplasare, în condiții de carosabil umed, pantă și curbă deosebit de periculoasă la dreapta, pierzând controlul asupra vehiculului, derapând spre stânga sensului de deplasare și intrând în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 53 de ani.
În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului autoturismului și rănirea pasagerei, soția acestuia, în vârstă de 41 de ani, fiind transportată la Spitalul din Caransebeș cu fractură de stern. Conducătorul autotrenului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0.
În acest moment, se circulă dirijat.