Cum va arăta Caraș-Severinul în 2024? După chipul și promisiunile celor care au câștigat alegerile!

Alegerile locale au trecut, comentariile continuă. În aceste zile, tot românul a devenit analist și comentator politic. Nu-i scapă nimic în dezbaterile din fața blocului, tramvai, autobuz, supermarket ori din parc.

Și înainte de alegeri avea habar de una, de alta, însă de data aceasta, după ce a aflat rezultatele finale este tobă de carte. Pe baza promisiunilor făcute în campania electorală de cei ce vor conduce județul în următorii patru ani, să ne imaginăm cum va arăta județul în 2024.

În primul rând, Marcel Vela ne-a promis extinderea rețelei de gaze naturale, care, la insistențele lui Romeo Dunca, aceasta va ajunge și la Moldova Nouă. Și apropos de Moldova Nouă, într-o emisiune televizată, noul președinte al Consiliului Județean îi asigura pe locuitorii din Clisură că se va implica în dezvoltarea zonei. Suntem curioși să vedem cum o va face, în condițiile în care mărturisea că nu va sta niciodată față în față cu primarul Torma care în campanie i-a făcut „Lolek și Bolek“ pe el și pe primarul Ioan Popa. Până la sfârșitul mandatului, Reșița va avea tramvai, poate și aquapark și mall în Mociur, promenadă amenajată pe funicular, locuri de joacă, parcuri pentru petrecerea timpului liber.

leader board 728 x 90 px

Și ce vom mai avea în 2024? Vom avea stațiuni turistice de interes național, aflux de turiști pe Semenic și Muntele Mic, drumuri ca la Hungaroring, de o să ducem dorul gropilor din asfalt, licitații curate pentru deszăpeziri, constructori cinstiți și corecți, vase de croazieră în port la Moldova Nouă, utilaje performante pentru îndepărtarea zăpezii, primari cu frică de Dumnezeu, care nu vor pune pe un cap de ață ce nu este al lor, un Consiliu Județean suplu, cu mult mai puțini angajați, după principiul „pleacă ai voștri, vin ai noștri“. Poate chiar și un heliport pentru nevoile urgente ale actualului președinte, Romeo Dunca.

Vă întrebați de investitori și locuri de muncă? Să vă intre bine în cap faptul că primăriile nu creează locuri de muncă. Cu atât mai puțin Consiliul Județean. Cât privește șomajul, să-i lăsăm pe cei de la Statistică să-și facă treaba, în funcție de interesele guvernanților.