Breaking News!!! Accident teribil pe Valea Bistrei! Doi tineri și-au pierdut viața!

Un accident de circulație s-a produs în această dimineață (31.08.2020) jurul orei 10.40, pe raza localității Zăvoi. Două mașini au fost implicate. Pentru doi tineri nu s-a mai putut face nimic!

S-a deplasat la fața locului un echipaj de la SVSU Oțelu Roșu care a constatat că cele două victime erau fără semne vitale, iar după câteva minute s-a reușit extragerea lor, dar din păcate s-a constatat decesul celor doi.

Au fost implicate două autoturisme, pe una dintre mașini fiind căzut un stâlp de curent. Au intervenit la fața locului un echipaj de descarcerare de la Detașamentul de Pompieri Caransebeș, un echipaj SMURD, un echipaj ASAS și două ambulanțe din cadrul SAJ. De asemenea a fost anunțat și dispeceratul ENEL.

Victimele aveau vârsta de 14 și 18 de ani. O a treia victimă a suferit un atac de panică și un traumatism toracic și a fost preluata de un echipaj SAJ fiind transportată la Spitalul Municipal Caransebeș.

Circulația pe DN 68, în dreptul localității Zăvoi a fost blocată zeci de minute. La fața locului a demarat o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.


UPDATE:
13.30
Cauza accidentului neatenția la volan a șoferului celui de-al doilea autoturism:

Din primele cercetări la fața locului polițiștii au stabilit faptul că un bărbat de 53 de ani din comuna Zăvoi, care conducea un autoturism pe DN 68, la km 23+550 m, nu s-ar fi asigurat la ieșirea de pe un podeț aflat în afara părții carosabile, pe sensul de mers Hațeg- Caransebeș, cu intenția de a efectua manevra de întoarcere.

Mașina a fost acroșată de un autoturismul care circula regulamentar din direcția Hațeg către Caransebeș, condus de un tânăr de 18 ani, autoturismului acestuia din urmă fiind proiectat într-un stâlp de electricitate aflat pe marginea drumului, pe același sens de mers.

În urma accidentul a rezultat decesul tânărului de 18 ani și a unui minor de 14 ani, pasager stânga spate în același autoturism și rănirea ușoară a unui tânăr de 18 ani, pasager dreapta față în aceeași mașină, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Șoferul neatent este acuzat de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă. Cercetările continuă în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs tragicul eveniment.