Bravo! DARIUS GHERALIA, pe podium la Campionatul European de Karate de la Londra

Karateka Darius Gheralia, de la Sport Star Anina, a înregistrat o performanţă notabilă la Londra şi vine acasă cu o medalie de bronz. Antrenorul Marian Meşinschi se declară mândru de performanţa tânărului pe care îl pregăteşte.

Darius Gheralia s-a clasat ieri, 1 noiembrie, pe a treia treaptă a podiumului Campionatului European de Karate de la Londra, la categoria Kumite, grupa de vârstă 10-11 ani. Competiţia reuneşte în capitala Marii Britanii, la East London University, peste 700 de sportivi din numeroase ţări printre care România, Italia, Germania, Portugalia, Anglia, Ţara Galilor, Irlanda de Nord, Irlanda, Rusia, Cehia şi Slovenia.

,,Este o atmosferă extraordinară şi o competiţie strânsă. Darius a făcut o figură frumoasă, de care sunt mândru”, a spus antrenorul Marian Meşinschi, contactat telefonic de Express de Banat. Acesta a promis mai multe informaţii despre competiţia europeană desfăşurată la Londra imediat după întoarcerea în ţară.

Rezultatul bun de la europene răsplăteşte munca lui Darius Gheralia, un copil pasionat de sport, de artele marţiale, şi vine ca o încununare a altor rezultate notabile obţinute de el la competiţii de tip Open, precum cea de la Oradea sau cea de la Banja Luka, din Bosnia, ambele din toamna aceasta.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157648675179289″]

Foto: Marian Meşinshi