Brandul Ana Lugojana nu-și părăsește clienții

explo 1000x200

Din grija pentru clienți, preparatele bucătăriei bănățene ale brandului Ana Lugojana vor fi livrate direct la domiciliu. 

Criza actuală generată de Coronavirus a blocat activitatea a mii de firme a cărui termen de revenire încă nu poate fi stabilit. Printre cei mai „norocoși” sunt la ora actuală antreprenorii a cărui domeniu de activitate îl constituie și livrarea produselor la domiciliu. Catering Ana Lugojana a rămas alături de clienți și livrează zilnic la domiciliul acestora preparatele tradiționale gătite cu gust și pricepere ca la mama acasă.

De luni până duminică, între orele 8 și 20, produsele restaurantului sunt la dispoziția consumatorilor, fie că aleg să le ridice direct de la sediu, sau prin comandă telefonică la: 0728 962 764. Tot din grijă pentru clienți, meniul zilei la „Ana Lugojana” este de acum mai ieftin cu 2 lei.

Situat pe Bulevardul Republicii nr. 28 din Reșița, localul vizează același tipar de local – împinge tava și de catering, cu materia primă ce se prepară la locul vânzării și care se gătește după principiile gazdelor.

„Miros, gust deosebit ca la mama acasă. Sănătatea este esențială, piața o cere tot mai mult și datorită acestui fapt pretențiile și serviciile noastre cresc și ele în aceeași măsură. Chiar dacă suntem într-o perioadă de grea încercare noi suntem alături de clienții noștri și le garantăm aceeași seriozitate și bun gust în farfurie.”, spune Octavian Batori, fondatorul acestui business de succes.

banner 970 x 250