Borcean spune că nu-i plătește nicio poliță lui Marcel Vela, Chimigeriu de la Transal Urbis va fi schimbat de pesediști

„Dacă eram vreun ciocan, Ovidiu Chimigeriu nu mai era demult”, este reacția primarului Felix Borcean după ruptura de directorul Transal Urbis, Ovidiu Chimigeriu, pe care l-a văzut între ciocan și nicovală de ceva timp.

Edilul Caransebeșului spune că nu ia decizii fără motive și că nu l-a schimbat pe Ovidiu Chimigeriu, însă acum, cu motiv sau fără motiv, PSD-ul îl va înlocui pe Chimigeriu de la Transal Urbis.

Felix Borcean spune că nu are ce să-i reproșeze lui Chimigeriu, pentru că nu cunoaște datele problemei în amănunt, după cum afirmă. „Există aceste suspiciuni cum că Transal-ul și Piața Gugulanilor sunt societăți care au o sită, se scurge ceva din ele, asta este suspiciunea mea, dar, evident, nu o pot proba. Chimigeriu este în funcția asta de când sunt și eu primar, deci au trecut aproape 3 ani, timp în care doar s-a zvonit că ar trebui să-l schimb pe Chimigeriu, dar nu l-am schimbat. Eu nu plătesc poliță lui Marcel Vela”, a declarat Felix Borcean.

Edilul își reproșează în relația cu Marcel Vela că „am fost prea fraier, sau că am fost prea maleabil. Da, probabil asta este greșeala mea”, a mai adăugat Felix Borcean.