Borcean a trimis Poliția în piața ilegală de mașini din Caransebeș!

promovare online Timisoara Casa Auto

Mașinile abandonate sau lăsate intenționat pe domeniul public al municipiului Caransebeș vor fi ridicate de Poliția Locală. Primarul Felix Borcean spune că legea este pentru toți și se va aplica mai ales acolo unde proprietarii doresc să facă bani în urma expunerii autovehiculelor spre vânzare.

Sunt mai multe cazuri de mașini lăsate pe carosabil ori abandonate, ori dezafectate, ori pur și simplu scoase la vânzare, ne-a precizat primarul Caransebeșului. Acesta a trasat sarcină polițiștilor locali să identifice proprietarii, să-i înștiințeze și să aplice amendă, conform legii, celor care nu se conformează.

„Am discutat inclusiv despre posibilitatea blocării cu aparatură specifică a mașinilor care sunt parcate neregulamentar și a mașinilor care sunt abandonate. Le voi cere celor de la Domeniul Public să se deplaseze în teren să identifice astfel de situații și vom lua măsurile de rigoare”, a declarat edilul.

promovare banner maxagro

Vânzarea autoturismleor pe spațiul public va atrage deasemenea sancțiuni. „Proprietarii care nu-și ridică aceste mașini de pe spațiul public vor fi amendați. Cu atât mai mult cu cât în unele cazuri se blochează stații de autobuz. Nu este permisă afișarea unor mașini de vânzare pe domeniul public”, a avertizat Borcean, dând exemplul celor cinci autovehicule lăsate chiar în stația de autobuz de pe Strada Nicolae Bălcescu.

publicitate tmc 640