Guvernatorul rotarian Milian Sopoian, de la San Diego în Caraş-Severin. „Să promovăm tinerii în activitățile comunității!“

Cuib de vise 1000x100

Guvernatorul Districtului Rotary România și Republica Moldova (2241), Milian Sopoian, s-a aflat la Caransebeș pentru a transmite viziunea președintelui Rotary în grupul bănățenilor.

Această viziune a fost transmisă la pregătirea din San Diego, unde au luat parte toți cei 520 de guvernatori Rotary din 220 de țări.

„Sunt câteva principii după care se bazează activitatea Rotary. În primul rând, să promoveze tinerii în activitățile comunității, dar și doamnele în rândul Rotary. Anual este bine ca fiecare club să crească numeric, măcar cu doi membri, opinia mea este că această creștere trebuie să se bazeze pe calitate, doar în acest fel vor fi implementate proiecte importante pentru comunitate”, ne-a declarat Milian Sopoian.

„Ne bucurăm nespus pentru venirea domnului guvernator în rândul nostru. Anul acesta suntem gazdele și organizatorii, alături de Lugoj și Reșița, ai evenimentului Ora Guvernatorului. Ne-a vorbit despre proiectele din district, dar și despre noutățile acestui an”, ne-a precizat Alina Almăjan, președintele Rotary Caransebeș pentru mandatul 2017-2018.

publicitate si promovare in ziar

Florentina Țiplea de la Rotary Club Reșița a mai adăugat că 31 de membri activi din municipiul Reșița susțin performanța în rândul tinerilor, și nu numai, implicându-se în proiectele sociale, culturale și educaționale ce se desfășoară în municipiul reședință de județ.

Întâlnirea comună din Caransebeș a avut ca scop punerea la punct a activităților care se vor desfășura în 2018 pentru comunitățile din Caransebeș, Reșița și Lugoj. La Caransebeș, principalul obiectiv pentru acest an, în urma activităților desfășurate, este achiziționarea unui bronhoscop pentru Secția de Nou Născuți din cadrul Spitalului Municipal de Urgență din Caransebeș. Şi proiectele continuă.

„Sperăm ca la finalul anului să inaugurăm macheta în 3D cu cetatea vechea a Caransebeșului, suntem cam la jumătatea drumului. Primăria Caransebeș, partener în acest proiect, a promis că în acest an se va achita de partea ei, noi ne-am achitat de partea noastră. Eu sunt convins că în viitor vom putea să facem mult mai multe lucruri, pentru că am observat o implicare mai mare a caransebeșenilor în proiectele propuse de Rotary Caransebeș”, ne-a declarat rotarianul Arin Ispas.

publicitate banner website comunitatetm 1000 x 100 px final 01