BOMBĂ. Primari liberali la CEx-ul PSD de la Herculane!

Informațiile date în premieră de Ion Mocioalcă atunci când a fost live în redacția Express de Banat, și anume că mai mulți primari liberali sunt mai interesați de PSD decât de partidul lor, par să se confirme.

La CEx-ul PSD de la Băile Herculane au apărut primarii de la Ramna, Magdalena Ciurea și Grădinari, Ovidiu Firca, despre care Mocioalcă confirmase că au făcut pasul către PSD, dar au mai apărut și primarii din Forotic și Turnu Ruieni. De altfel, Ion Mocioalcă declara că sunt foarte mulți primari care se simt frustrați printre liberali și-l caută pentru a fi ajutați cu proiectele pe care le au pentru comunitățile lor.

Printre primarii prezenți a fost și Cristian Miclău, dar acesta a declarat pentru Express de Banat că, în cazul său, nu este vorba despre nicio apropiere de PSD, ci că este doar un gest de omenie, fiind aici în calitate de gazdă.

Se pare că deputatul Luminița Jivan a reușit să demonstreze încă o dată că este „deputatul primarilor” din Caraș-Severin, făcându-și o fotografie în care apar toți primarii în cauză, inclusiv cei liberali.