Bombă epidemiologică, explodată la frontieră! 30.000 de oameni au intrat în țară fără control medical, autoritățile postează pe Facebook!

Avertismentul președintelui Iohannis, cu privire la decretarea unei noi Stări de Urgență, are toate șansele să devină realitate. Tocmai din cauza Ministerului Afacerilor Interne și Guvernului Orban!

Măsurile total neinspirate luate se autorități au provocat haos și nemulțumire nu numai pe fiecare stradă din România, ci și la frontiera cu Ungaria, unde zeci de mii de oameni acuză că sunt tratați ca vitele de către Guvernul Orban. În timp de autoritățile bolnave după imagine postează pe paginile de Facebook, românii se calcă în picioare la ieșirea și la intrarea în țară. După ce au așteptat și câte 10 sau 12 ore! Mai grav este însă că s-a renunțat la controlul epidemiologic.

Potrivit Mediafax, peste 30.000 de oameni au trecut deja prin Vama Nădlac fără control epidemiologic. Cei care au plecat spun că au fost chemaţi de angajatorii din străinătate la lucru, cei care se întorc profită de faptul că acum nu mai trebuie să intre în carantină. Autorităţile au fost luate prin surprindere, iar „bomba biologică” a explodat la frontieră. „Venim, aducem bani în ţară şi suntem trataţi ca vitele, mai rău” sau „Nimeni nu îşi asumă nimic. Cine este de vină? Noi că suntem aici”, sunt doar câteva dintre reacţiile oamenilor nemulţumiţi că au fost nevoiţi să aştepte ore în şir la vamă. Oamenii s-au călcat în picioare pentru a intra în ţară. Nicio regulă nu a mai fost respectată, după câteva ore bune de aşteptare nervii celor mulţi au cedat. Pentru fluidizarea traficului, autorităţile au renunţat la controlul epidemiolorgic şi au deschis alte două puncte de trecere a frontierei, Nădlac II şi Vama Borş din judeţul Bihor.

tm4ua media express de banat (100x1000px)

Reprezentanții Poliției de Frontieră au precizat că, la Nădlac I, timpii de aşteptare sunt de 480 de minute la intrarea în România. Șoferii de camioane au petrecut însă și 19 ore. Da, 19 ore!

Pa paginile de Facebook ale celor care au gândit măsurile pentru stările de urgență și de alertă e totul bine și frumos. Zâmbete largi, like-uri multe! Bomba COVID-19 a explodat însă la Nădlac, acolo pe unde au intrat și mii de bănățeni, din Timiș și Caraș-Severin. Cei mai mulți, prostituate și foști pușcăriași, dacă e să-i dăm crezare „ministrului Sănătății din Caraș-Severin”, doctorul Romeo Dumitrescu, șeful DSP!

 

foto: Digi24

banner 970 x 250