Timişoara se vrea altfel şi cu stil! După trotuare în formă de tablă de şah, a apărut şi trecerea de pietoni în formă de clape de pian

explo 1000x200

Dacă administraţia timşoreană are eficienţă rămâne la aprecierea locuitorilor. Un lucru este însă cert: are imaginaţie. După controversatele trotuare sub formă de tablă de şah, apreciate de unii şi criticate de alţii, celor care conduc oraşul le-a mai trecut o idee năstruşnică prin minte: trecere de pietoni în formă de clape de pian.

Şi nu doar că le-a trecut prin minte ideea, dar au şi pus-o în aplicare. Trecerea de pietoni care leagă Bulevardul Loga şi Catedrala Mitropolitană, adică în plin centrul oraşului, a fost trasată în formă de clape de pian. Totul pentru un oraş altfel şi cu stil. Rămâne însă de văzut dacă excentricitatea conducătorilor municipalităţii se va potrivi cu gustul locuitorilor, unii poate mai clasici de fel.

„Traversăm muzical momente mai grele sau mai ușoare. O facem cu stil… în Timișoara. În ton și semiton pentru pietoni și doar pe clape albe pentru bicicliști”, a precizat Dan Diaconu, viceprimarul Timişoarei.

banner 970 x 250