Bogdea și Iova nu mai fac parte din Consiliul Local Caransebeș!

Schimbările din Primăria Caransebeș duc la renunțarea la funcțiile de consilieri locali a doi social democrați care s-au aflat pe locuri fruntașe pe listele întocmite de organizația PSD la Alegerile Locale.

La ședința de Consiliu desfășurată în sala 1 Decembrie 1918 a Primăriei Caransebeș aleșii locali au luat act de demisia consilierilor Florin Bogdea și Ilie Iova. Cei doi vor ocupa funcții administrative și nu mai pot să întrunească și calitatea de consilier în legislativul local.

Reamintim că Florin Bogdea a acceptat funcția de administrator public (city manager) al urbei în urma numirii de către primarul Felix Borcean. Edilul a semnat decizia și de numire a lui Ilie Iova pe funcția de consilier al viceprimarului Bebe Pasere, pentru următorii 4 ani.

Pe lista PSD Caransebeș primii supleanți pentru Consiliul Local sunt Ionel Sabadici, Stelian Cornea și Simion Bojin. Procedural Judecătoria Caransebeș trebuie să le dea avizul pentru a depune jurământul în Consiliul Local Caransebeș, într-o ședință viitoare.