Bodo Glimt 1.70 și Inter Turku 1.85 – cele mai mari cote din lume, numai la Mozzart Bet!

Pentru iubitorii fotbalului nordic, Mozzart Bet ne-a pregătit cele mai mari cote din lume! Iată evenimentele din oferta de azi!

Sandefjord – Bodo Glimt (ora 19:00) cota 1.70

Duel cu mize la poluri opuse în această seară de la 19:00 în prima ligă norvegiană între ocupanta primului loc Bodo Glimt și ocupanta antepenultimei poziții Sandefjord.

leader board 728 x 90 px

Favorita confruntării este evident Bodo Glimt, care are nevoie de victorie pentru a-și menține fotoliul de lider, Molde fiind egala lor dar cu avantajul unui meci în minus.

În duelurile directe, Bodo Glimt conduce detașat, iar ultima victorie a celor de la Sandefjord împotriva lui Bodo datează din 2015.

*Mozzart Bet răsplătește cu 24 de beri orice bilet câștigat cu o cotă totală de minim 24, pe care se regăsește cel puțin un meci de la EURO.

Inter Turku – Lahti (ora 18:30) cota 1.85

Luptă aprinsă în această seară de la 18:30 pentru pozițiile fruntașe din prima ligă finlandeză între Inter Turku și Lahti.
Inter Turku urmărește victoria din postura de favorită, dar și menținerea poziției secunde în clasament, iar Lahti care au două partide în minus luptă pentru menținerea poziției de play-off.

În confruntările directe, Inter Turku se clasează mai bine, iar în ultimele zece dueluri aceștia au pierdut doar două meciuri contra lui Lahti.

*La Mozzart Bet poți câștiga în fiecare zi pe perioada EURO 2000 lei. Ai șanse chiar și dacă pierzi biletul!

 

NOTĂ: Cotele pot suferi modificări, însă la Mozzart Bet ele vor fi în orice moment cele mai mari din lume.