Bocșa rămâne cu străzile sparte! Pascu protestează în fața Guvernului!

Oprirea finanțării proiectelor derulate prin Programul Național de Dezvoltare Locală, ca urmare a deciziei Guvernului Cîțu, îi aduce pe bocșeni în pragul disperării, nu în civilizația zilelor noastre!

Bocșa s-a bucurat de aprobarea celei mai mari finanțări pentru un proiect depus de primăriile cărășene la Ministerul Dezvoltării. Este vorba despre asfaltarea a 52 de străzi. Decizia recentă comunicată de minister privind oprirea finanțării tuturor investițiilor derulate prin PNDL provoacă mari dureri de cap și administrației publice de la Bocșa. Practic, era mai bine înainte să fie demarat proiectul decât acum.

„Avem proiectul cu cea mai mare finanțare pe PNDL din județ, dar e trist pentru că avem străzi sparte, podețe făcute pe jumătate, oamenii au acces greoi în curți, iar constructorul e în insolvență. Situația e mai grea la Bocșa decât în alte părți. Parlamentarii PSD trebuie să-l interpeleze de urgență pe ministrul Dezvoltării, să vedem cum e posibil să nu cuprindă aceste finanțări pentru care există contracte în derulare în toată România, indiferent de coloratura politică. PSD trebuie să ia o poziție fermă, dacă e necesar, convocăm toți primarii și mergem în fața Guvernului pentru a rezolva problema.”, a comentat Mirel Pascu, primarul orașului Bocșa.