Bocșa intră de astăzi în sărbătoare! Iluminatul festiv va înfrumuseța cele mai populate zone

decoratiuni craciun

Facturile mari la energie electrică nu trebuie să știrbească frumusețea sărbătorilor. Așa că administrația locală din Bocșa a pus la cale un plan prin care să decoreze orașul, dar în același timp să nu risipească banii din bugetul local. Luminițele festive se vor aprinde astăzi.

Așa cum anunța primarul Mirel Pascu în urmă cu două luni, anul acesta în orașul Bocșa se va face economie de sărbători. Iluminatul festiv este unul pe leduri pentru a consuma cât mai puțin și, spre deosebire de anii trecuți, administrația locală nu va mai decora și drumul național care străbate orașul, tocmai pentru a reduce cheltuielile din bugetul local.

Luminițele de sărbătoare se vor aprinde astăzi în zonele deja cunoscute: Parcul Pescăruș, Parcul Aleea Trandafirilor, Zona Nufărul ( MFA) – Bd. Principal, Zona Vasiova, Parcul Central, Parcul de la Podul Mare, Insula Paradis și Aleea cu Tei.

„Trăim vremuri din ce în ce mai grele, însă frumusețea sărbătorilor de iarnă nu trebuie s-o înlăturăm, ci dimpotrivă, să ne bucurăm de fiecare clipă de sărbătoare! Azi, de sărbătoarea Sfântului Nicolae, vom da startul iluminatului festiv în orașul nostru și, din păcate, nu vom putea lărgi aria de iluminare. Am convingerea că sunteți informați și cunoașteți că astfel de măsuri s-au luat în întreaga Europă și veți fi înțelegători cu măsurile luate de noi în această perioadă a sărbătorilor de iarnă, cea mai frumoasă perioadă din an!”, este mesajul primarului Mirel Pascu adresat bocșenilor.