Cu gândul la economie! Orașul Bocșa a cumpărat deja decorațiunile pentru sărbătorile de iarnă

decoratiuni de craciun

Pentru a profita de prețurile încă scăzute ale decorațiunilor pentru sărbătorile de iarnă, administrația locală din Bocșa a achiziționat deja ornamentele. Prețul este unul bun, iar variantele alese au consum mic de energie.

Puțin peste 10.000 de lei a cheltuit Primăria Bocșa pentru achiziționarea unor ornamente noi pentru sărbătorile de iarnă. Ghirlande și perdele luminoase, lămpi decorative, globuri mari și brazi luminoși, toate cu leduri și cu un consum mic de energie electrică, au fost cumpărate de pe acum tocmai pentru a evita scumpirile din prag de sărbători.

„Acum le luăm la un preț mai mic. Pe măsură ce se apropie luna decembrie cresc prețurile și atunci le-am cumpărat mai repede. Vrem să aducem bucurie în casele bocșenilor. Bineînțeles că am căutat ca tot ce cumpărăm să fie mici consumatori, pentru că acum cu energia sunt probleme. Dar în același timp vrem ca bocșenii să simtă sărbătorile și vom avea amenajat târgul de Crăciun la Insula Paradis, vom avea parcul din fața primăriei amenajat, parcul Pescăruș de la Bocșa Română amenajat, toate zonele care tradițional se amenajează vor fi decorate, dar toate instalațiile vor fi economice.”, ne-a dezvăluit primarul Mirel Pascu.

Prima ediție a târgului de Crăciun la Bocșa a avut loc iarna trecută la Insula Paradis.