Bobar reziliază contractele jucătorilor „scumpi”! „Echipa este mai aproape de retrogradare decât de promovare!”

Cristi Bobar a preluat oficial funcția de director executiv al clubului din Valea Domanului, cu două obiective total diferite. Echipa de handbal trebuie să promoveze pe prima scenă a țării, în timp ce la echipa de fotbal are patru ani la dispoziție pentru o reconstrucție totală!

Ratarea obiectivului fotbaliștilor de la CSM a făcut posibilă revenirea lui Bobar la Reșița mai devreme decât se aștepta cineva. Deși e clar ca lumina zilei că echipa suporterilor este un proiect cu șanse minime de reușită într-un oraș atât de mic, administrația locală mai face o încercare. De data aceasta cu mai multă răbdare. „Sunt bucuros că după 7 ani șansa a făcut să mă întorc la clubul la care am început meseria aceasta la doar 24 ani. Stau de vreo trei săptămâni lângă echipă, dar abia acum sunt oficial director executiv al clubului și răspund de toată activitatea CSM Școlar Reșița. Nu sunt foarte mulțumit de ceea ce am găsit, dar până în vară vom evolua. Eu am un mandat pe patru ani, obiectivul meu este să fac o reconstrucție totală la CSM Reșița. S-a investit mult, dar din păcate ăsta este fotbalul, nu e matematică”, a declarat vechiul și noul șef din Valea Domanului.

Low cost și nu prea!

Bobar a făcut deja o primă analiză, iar randamentul unor jucători sau numărul de minute jucare au fost considerate mult sub nivelul salariilor acestora. Tocmai de aceea s-a ajuns la rezilierea de comun acord a mai multor contracte, iar altele sunt în discuție. Nu de alta, dar în promovare nu mai crede nimeni! „Până în iarnă vom face o analiză foarte clară a lotului pentru că trebuie să fim serioși, nu ne face cinste locul în clasament pe care îl ocupăm acum, mai ales la condițiile pe care le avem. Sunt condiții de Liga 2! Am reziliat de comun acord cu trei jucători și binențeles cu antrenorul, cu Tavi Benga, care și-a dorit rezilierea. Este vorba de Curtuiuș, Miranda și Mardare. Mai suntem în discuții cu încă doi jucători. De adus va fi mai greu în campionatul acesta pentru că din punctul meu de vedere șansele la promovare sunt foarte mici. Este o diferență mare de puncte. Echipa de pe primul loc câștigă tot timpul și noi ne împiedicăm acasă cu o echipă de semiamatori sau care a venit trei ore pe drum. În momentul de față echipa este mai aproape de retrogradare decât de promovare”, a mai afirmat Cristi Bobar. Chiar și în condițiile acestor rezilieri de contracte, fotbaliștii care rămân la CSM se pot lăuda cu cele mai mari contracte din campionat, astfel că ar trebui ca măcar de acum încolo să mănânce terenul.

Pentru banca tehnică noul director din Valea Domanului a optat pentru Leo Doană. Este de fapt o altă revenire, în urmă cu două sezoane tehnicianul terminând pe locul secund în campionat. Atunci, chiar Bobar, președinte la Cetate Deva, s-a pus în calea promovării rosso-nerilor. „Pe Leo Doană îl cunosc foarte bine. Acum 6-7 ani l-am adus în clubul acesta ca antrenor la centrul de copii. Rezultatele lui de acum doi ani m-au făcut să îl numesc di nou, cred că este cel mai în măsură să conducă această echipă, într-un moment foarte greu”, a mai declarat Bobar.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/