Bobar a plecat în Turcia!

Preşedintele FCM 2012 Reşiţa a profitat de faptul că rosso-nerii stau în etapa care se joacă astăzi în Liga a III-a de fotbal şi a însoţit echipa naţională a României la Istanbul.

Cristi Bobar face parte din delegaţia României deplasată în capitala Turciei pentru meciul din această seară, în care naţionala antrenată de Victor Piţurcă joacă pentru preliminariile Campionatului Mondial Brazilia 2014. Nu este pentru prima dată când şeful din Valea Domanului e invitat de Mircea Sandu să însoţească prima reprezentativă.

“Mă onorează invitaţia şi faptul că am ocazia să petrec timp în anturajul echipei naţionale şi al staff-ului federal. Mai am încă multe de învăţat, e o experienţă care îmi prinde foarte bine şi sper să-mi fie de folos în activitatea de la club. Nu vă ascund nici faptul că, petrecând câteva zile în compania unor oameni importanţi din fotbalul românesc, încerc să fac anumite legături, poate reuşim să aducem vreun investitor la Reşiţa”, a declarat Bobar.

Comments

 1. cetatean says:

  Mai lasa ne cu vrajeala asta ieftina, tu in turcia cauti investitori, FA DOMNE CEVA CU ECHIPA ASTA CA AI ADUS TOTI MORTI DE PE LA CLUJ SI NUMAI STIU UNDE SI SUNTEM CIUCA BATAILOR .BA NE ABURESTI CA TE VREA MILAN BA CA REAL SI TU ITI BATI JOC DE BANII RESITENILOR

 2. alt cetatean says:

  e acolo ? e.

 3. un alt cetatean says:

  diferenta intre cetateanul de la ora 6,04 si bobar este una de nebagat in seama. unul dintre ei vede meciul pe stadionul Sukru Saracoglu,celalalt probabil vede meciul intr-o garsoniera de 25 MP la un TV de 15 ani cumparat din pensia bunici.

 4. Cetateanul ros negru says:

  In delegatia Romaniei sunt destui oameni de afaceri.Cu toata straduinta presedintelui Bobar,niciunul nu se va apropia de Resita.Marile afaceri se fac in capitala sau in zona limitrofa ei. HAI ROMANIA ! HAI METALU !

 5. LuxPhotoFuchs says:

  Cristian Bobar talismanul nationalei Romaniei!! A fost in Estonia, am castigat, a fost in Turcia, am castigat! Doar in Valea Domanului echipa al carui presedinte este n-a castigat NICIODATA de la inceputul campionatului!
  Pentru unii muma, pentru altii ciuma!!