Au câştigat jucându-se cu nervii lui Busuioc

Handbalistele de la Universitatea Reşiţa au contabilizat astăzi o nouă victorie în campionatul Diviziei A, la capătul unui meci care l-a îmbătrânit câţiva ani pe antrenorul Cristi Busuioc.

Reşiţenecele au avut un start execelent de partidă, astfel că, după un sfert de oră, conduceau AS Piteşti cu 9-1. La pauză au intrat cu un avantaj consistent, 16-8, dar în partea secundă au tremurat serios pentru victorie. Timp de zece minute, antrenorul Busuioc a ţipat în zadar pe margine. Elevele sale au încasat gol după gol şi piteştencele au reuşit să egaleze la 19. Busuioc a cerut inspirat timp de odihnă şi, până la urmă, Universitatea s-a impus la limită, 23-22.
“Au fost două reprize total diferite. Prima a fost extraordinară, cea mai bună repriză a noastră din toate jocurile de până acum, în timp ce în partea a doua am făcut nepermis de multe greşeli. Sunt supărat pe fazele în care nu am ştiut să temperăm jocul, dar e de înţeles. Avem o echipă foarte tânără, căreia îi lipseşte experienţa. Am făcut o repriză foarte bună, dar am câştigat cu mult noroc. A fost acel moment de egalitate şi se putea întâmpla orice”, a declarat antrenorul reşiţean.