Bobar, mâna dreaptă a lui Mitică Dragomir!

Fostul președinte din Valea Domanului și director sportiv în Ștefan cel Mare, Cristian Bobar, este foarte aproape de a reveni pe banca unui club din prima ligă!

După despărțirea de Dinamo, reșițeanul a purtat tratative cu mai multe cluburi de pe prima scenă, dar și din Liga a II-a cu pretenții de promovare. La un moment dat, s-a vehiculat chiar revenirea lui acasă, ca șef al centrului de copiii și juniori din Valea Domanului, acolo unde, practic, și-a început cariera de oficial în fotbal și unde a reinventat echipa de seniori. Niciuna dintre variantele propuse nu l-au convins pe Bobar până când acesta a primit un telefon de la Voluntari. Mai exact, de la fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir. Bobar nu a semnat încă vreun angajament cu Voluntariul, însă lucrurile par foarte clare.

Acesta se află de vreo săptămână în Ilfov, s-a mutat deja într-un apartament pus la dispoziție de club și are achiziționate biletele de avion pentru Antalya, acolo unde echipa lui Viorel Ganea are programat un stagiu de pregătire. Cel mai probabil, Bobar va fi numit director sportiv într-un staff administrativ cu nume grele, din care mai fac parte Dumitru Dragomir și Bela Kassai, fostul secretar general al FRF.