Bobar, lucrat politic. Degeaba!

explo 1000x200

Preşedintele CSM Reşiţa, Cristian Bobar, a câştigat un nou mandat în Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal, dar nu fără emoţii. Pentru cel mai tânăr şef de club din ţară este a doua oară când stă la masă cu cei care hotărăesc destinele fotbalului românesc.

Primul mandat în Comitetul Executiv al FRF, ca reprezentant al cluburilor de Liga a III-a, nu a fost neapărat de bun augur pentru Bobar, care a ajuns pe lista procurorilor DNA în cazul dezafilierii Universităţii Craiova. Se ştie însă curat şi nu s-a dat lovit, astfel că s-a prezentat din nou în faţa Adunării Generale pentru a obţine un al doilea mandat. Şeful din Valea Domanului a dus o luptă strânsă pentru al doilea loc rezervat echipelor de Liga a III-a în Comitetul Executiv cu Marius Zencenco, preşedintele echipei de fotbal Conpet
Ploieşti, personaj prezent şi în lumea politică. Primul loc a fost obţinut de Marius Stana, care a adunat 45 de voturi. Bobar a avut cu trei mai puţin, dar chiar şi aşa l-a bătut pe Zencenco, care a fost votat de numai 37 de membri ai Adunării Generale.
“Am ieşit din primul tur, dar nu a fost deloc uşor. Dacă aş fi mers în turul doi nu sunt la fel de sigur că aş fi câştigat. Am auzit şi eu că s-ar fi apelat inclusiv la relaţii politice, dar nu vreau să comentez nimic. Pentru mine e mare lucru ca, la 28 de ani, să am deja două mandate în Comitetul Executiv. Sper să profit de această oportunitate şi să pot deschide mai multe uşi echipei pe care o conduc. Mă refer la faptul că poate identific vreun om de afaceri interesat să investească în Valea Domanului”, a declarat Bobar.

Citeşte şi: Bobar, reales în Comitetul Executiv

banner 970 x 250