Când vor, cărăşenii joacă handbal!

Cu Aihan Omer în tribună, suspendat după cartonaşul roşu primit la Suceava, HC Caraş-Severin a învins într-un meci din etapa a XVIII-a a Ligii Naţionale de handbal masculin, cu scorul de 25-23 (15-11), Ştiinţa Bacău, ocupanta locului secund în clasament.

Eliminată cu cântec din optimile Challenge Cup, HC Caraş-Severin a încercat să se reabiliteze în faţa suporterilor şi i-a luat tare pe moldoveni încă din primul minut. Fără Sandu Iacob în lot, Ştiinţa a început dezastruos, Eliodor Voica fiind nevoit să ceară timp de odihnă după mai puţin de şapte minute de joc, la scorul de 4-0 pentru cărăşeni. Nu s-a schimbat însă nimic, bănăţenii dominând categoric prima repriză.
Jocul a fost la fel de spectaculos şi în repriza secundă, nu neapărat prin execuţii tehnice deosebite, ci datorită determinării şi încrâncenării de care au dat dovadă ambele echipe. Băcăuanii au echilibrat forţele destul de repede, apropiindu-se la un singur gol în mai multe rânduri. Diferenţă minimă era pe tabelă şi cu trei minute înainte de final. Moldovenii n-au făcut însă faţă presiunii, au ratat două atacuri din cauza unor greşeli neforţate şi s-au recunoscut învinşi. HC Caraş-Severin a arătat din primul până în ultimul minut că vrea să câştige şi a făcut-o, lucru care nu se poate spune şi despre dubla cu SSV Bozen.

Au marcat pentru HC Caraş-Severin: Tucanu 3, Rohozneanu 2, Petrea 2, Pârâianu 4, Ciubotariu 3, Pîrvan 3, Vaidasigan 5 şi Grigoraş 3. Pentru Ştiinţa Bacău au punctat Bondar 7, Voica 4, Ghiţă 4, Rotaru 2, Gurkovsky 1, Dospinescu 2, Sipoş 1, Kyrylenko 2.

 

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157629138131114″]