Blocuri ANL pentru tineri, în 2013

Agenţia Naţională pentru Locuinţe a luat decizia să prelungească termenul prevăzut pentru construirea blocurilor ANL de pe Calea Caransebeşului. Data stabilită este anul 2013, cu acordul Primăriei Reşiţa.

Investiţia în blocurile de locuinţe pentru tineri în regim de închiriere de pe Calea Caransebeşului, etapa II, este în curs de derulare. Până în acest moment, primăria Municipiului Reşiţa a predat, cu titlu gratuit, ANL-ului terenul pe care se construiesc blocurile. „De asemenea, pentru predarea amplasamentului liber de sarcini, au fost deviate de către municipalitate conducta de apă, care a costat 36.124 de lei, cablurile electrice, în valoarea de 76.264 de lei, dar şi cablurile de la Romtelecom, în valoare de 48.898 de lei”, a declarat Ildiko Szendrei, purtătorul de cuvânt al Primăriei Reşiţa.

Pentru asigurarea utilităţilor apă, canal menajer şi pluvial, energie electrică, energie termică şi gaze naturale, sarcină ce revine Primăriei Municipiului Reşiţa, lucrările tehnico-edilitare au fost adjudecate firmei S.C. Calor Grup S.R.L., cu o valoare de 289.807 de lei.

Agenţia Naţională pentru Locuinţe, Oficiul Teritorial 5 Vest Timişoara a transmis că termenul de finalizare a lucrărilor va fi iulie 2013.

Ţinând cont că unele lucrări tehnico-edilitare nu se pot derula decât după finalizarea execuţiei blocurilor, Primăria Municipiului Reşiţa a stabilit prelungirea contractului de lucrări până în iulie 2013.

Conform contractului, vor fi construite trei blocuri, cu un total de 48 de apartamente, dintre care 33 cu două camere şi 15 apartamente cu o cameră.

tmc 640

Comments

  1. bogdan says:

    si dim cele 33 apartamente cite merg la rudele celor dela primarie