Blat ordinar între PNL și PSD! Acuzațiile curg după răzgândirea lui Florin Cîțu

untitled design set 970x90 px

Nu doar PSD și Pro România au reacționat prompt la evenimentele de pe scena politică românească generate în urma depunerii mandatului de prim-ministru de către Florin Cîțu, ci și USR care, teoretic, sprijină demersurile guvernării liberale.

Liderul USR Caraș-Severin, Andrei Plujar, spune că desemnarea lui Florin Cîțu a fost făcută de Klaus Iohannis în bătaie de joc, doar ca aceasta să cadă în Parlament!

„Ieri am văzut niște lideri politici mici și meschini, care au optat pentru un joc politicianist, în loc să ia o decizie majoră și fermă, cum aștepta întreaga țară. Românii voiau de la Parlament învestirea unui guvern care să se ocupe de virusul ce se răspândește pe teritoriul țării. Au primit în schimb o bătaie de joc. Am văzut explicația domnului Cîțu care recunoaște cu seninătate că s-a retras la cererea partidului, motivul fiind acela de a maximiza șansele acestuia în alegeri, chiar dacă a fost nevoit să plece acasă cu coada între picioare”, susține Plujar.

În opinia liderului USR, frica de responsabilitate și jocurile de putere au fost mai importante decât sănătatea românilor și starea economiei, pentru că acestor politicieni nu le pasă de oameni! „Este rușinos ceea ce s-a întâmplat și pentru ceea ce înseamnă credibilitatea statului român în aceste momente de criză. Vorbim despre o clasă politică iresponsabilă căreia nu-i pasă de cetățenii care așteaptă cu îngrijorare măsuri protective de la ea. Anticipatele erau o miză valabilă acum trei săptămâni, o lună. Astăzi românii sunt disperați de răspândirea coronavirusului, iar președintele și PNL arată că sunt preocupați de mutarea oamenilor pe funcții în perspectiva unor voturi pe care speră să le obțină la locale. Noi am avut șansa să oprim criza politică. PNL a decis să prelungească criza politică. Dacă ne uităm și la faptul că președintele PSD a salutat cele întâmplate ieri, putem spune că ne aflăm în fața unui nou blat ordinar”, a mai declarat, pentru Express de Banat, Andrei Plujar.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/