BLĂNARIU: „Stăm mult mai bine în sondaje!”

Liderii PP-DD s-au declarat nemulțumiți la finele săptămânii trecute de faptul că sondajele prezentate la nivel național îi plasează foarte jos pe lista preferințelor electoratului.

Astfel că, în paralel, partidul a dat startul unei inventarieri la nivel naţional, iar rezultatele sunt îmbucurătoare, aşa cum susţin liderii Partidului Poporului Dan Diaconescu. Valentin Blănariu a declarat pentru Express de Banat că până acum două treimi din filialele judeţene au trecut prin mâna ,,evaluatorilor” și că rezultatele sunt îmbucurătoare.

 „Nu știu de unde au scos acele cifre în sondaje, concluziile noastre sunt cât se poate de bune. Numărul membrilor noștri a crescut, iar cel al simpatizanților, de asemenea”, a spus Valentin Blănariu, președintele PP-DD Caraș-Severin.

Mai mult decât atât, ca să demonstreze că sunt un partid puternic, PP-DD a dat startul unei campanii de ajutorare a persoanelor afectate de inundații la Galați. ,,Cei care doresc să ia parte la campania noastră pot aduce ajutoarele la sediul nostru, iar de aici, noi le trimitem colegilor noștri, în așa fel încât să ajungă la locuitorii care au avut de suferit de pe urma apelor“, a adăugat liderul PP-DD.

Comments

  1. Bisnitaru says:

    Bine.

  2. Bisnitaru says:

    Hai cu noi in centru ca era mai fain decât sa ii minti pe asta ca sti sa scrii si sa citesti