Bilete gratuite la Untold, pentru cei care donează sânge. Caravana mobilă ajunge și la Timișoara

blood network 2021

Organizatorii festivalului Untold anunță că persoanele care vor dona sânge în cadrul caravanei mobile care va ajunge în unsprezece orașe, printre care și Timișoara, vor primi bilete gratuite pentru prima zi a evenimentului.

Cea mai longevivă campanie de donare de sânge din România, „Blood Network”, inițiată de organizatorii festivalului Untold, continuă. În acest an, cea de-a șaptea ediție a campaniei care a mobilizat zeci de mii de oameni din România se va desfășura în perioada 17 iulie – 5 septembrie în toate centrele de transfuzii sanguine din țară. Totodată, caravana mobilă va fi prezentă în unsprezece orașe mari din România, printre care și Timișoara.

Cei care donează sânge la caravana mobilă și se înscriu în baza de date „Și Eu Donez” (reteaua.sieudonez.ro) primesc un bilet gratuit pentru prima zi a festivalului Untold și tichete de cumpărături de 100 de lei”, au informat organizatorii Untold.

La Timișoara, caravana mobilă ajunge în zilele de 28 și 29 august, în parcarea Universității Politehnica, și va fi deschisă între orele 08.00 – 14.00.

De asemenea, cei care donează sânge în unul dintre centrele de transfuzii din țară trebuie să acceseze site-ul untold.com, secțiunea Blood Network. Acolo vor completa formularul solicitat, vor atașa o poză cu adeverința de donator, iar mai apoi vor primi pe adresa de mail un voucher valoric de 10 euro pe care îl vor putea folosi la achiziționarea abonamentelor pentru Untold 2021.

Campania „Blood Network” a însemnat până acum peste 15.000 de donatori la caravanele mobile de donare de sânge și la centrele de transfuzii din întreaga țară. Festivalul Untold 2021 va avea loc în perioada 9 – 12 septembrie la Cluj-Napoca.