Bijuteriile culinare de la Senneville livrate de la Casa Regală a României până în toate colțurile țării

gif card de energie dacus 1000x100 alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Lux pentru papilele gustative. Fie că vorbim de produse de cofetărie, patiserie sau brutărie, toate aceste mici „diamante” vor continua să bucure clienții chiar și în perioadă de criză.

Acum 27 de ani lua ființă lumea Senneville, ajungând la ora actuală un business de lux cu preparate pe măsură. Treptat, prin retehnologizare (2007) și rebranding (2014), din 2015, Senneville dezvoltă cu succes conceptul premium-accesibil, alături de sub-brandul Senneville DulceDulce și oferă produse de panificație, patiserie și cofetărie la standarde ridicate.

publicitate online in ziar Express de Banat

Realizate de cofetarul care a făcut prăjituri pentru Casa Regală a României și cea a Marocului, deserturile Senneville sunt preparate artizanal și decorate manual, exclusiv din ingrediente premium precum ciocolata belgiană sau untul franțuzesc, pentru o experiență unică, originală, delicioasă.

Pentru că business-ul este la superlativ o atenție deosebită este acordată și produselor de patiserie sau brutărie, meserie de aur preluată de la bunici, continuată de părinți și continuată de copii.

„În spatele Senneville este o mână de oameni tineri şi entuziaști. Cu mândrie putem spune că am reușit să dăm unei afaceri clasice de familie o înfățișare spectaculoasă și produse pe măsură. Investim în oameni și în echipamente pentru binele tuturor. Promovăm brandul Senneville prin îmbunătățirea constantă a serviciilor și produselor noastre. Îl susținem și îl facem tot mai cunoscut, aprofundând în același timp noțiunea de brand și ce implică ea.”, spun cu mândrie, reprezentanți brandului.

1000x100 (3)

Lumea prăjiturilor de top a fost remarcată și de Casa Regală a României

În 26 aprilie 2017, Senneville devine furnizor oficial. „Totul a început cu un mic dejun în Timișoara, la care ASR Principesa Margareta, Custodele Coroanei, a servit pâinea noastră. A vrut neapărat să știe de unde vine produsul pe care tocmai îl gustase. Nu a mai durat mult până am ajuns să livrăm constant produse de panificaţie, patiserie şi cofetărie, atât la vizitele Familiei Regale în orașul de pe Bega, cât și la reședința din Săvârşin. Astfel că maeștrii cofetari se consultă mereu cu membrii Familiei Regale în alegerea rețetelor şi a ingredientelor potrivite.”, confirmă reprezentanții.

Diamantele rare nu dispar niciodată și în contextul crizei actuale, magazinele Senneville sunt deschise. Fie că preparatele sunt ridicate de la sedii, fie că se comandă la domiciliu, de la numărul de telefon: 0751 250 771.

Locațiile celor patru magazine din Timișoara sunt situate în: Piața Unirii numărul 4, strada Gheorghe Lazăr 30-32, Calea Timișoarei nr 1 – Complex Carrefour.

publicitate Timisoara banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/