Biciclist omorât de un tânăr pe DN 68

Polițiștii rutieri au fost sesizați să intervină aseară la un accident ce a avut loc pe Drumul Național 68. Un biciclist care nu purta elemente specifice fluorescent-reflectorizante a fost lovit de o mașină, care era condusă de un tânăr de 22 de ani.

„Din cercetările efectuate, rezultă că un biciclist a cărui identitate este necunoscută până în prezent, circula după lăsarea întunericului pe partea carosabila a drumului naţional în afara localităţii Obreja, la ieşirea spre Glimboca, fără să poarte elemente specifice fluorescent-reflectorizante, fiind surprins şi accidentat de un autoturism condus de un tânăr de 22 ani, care circula în acelaşi sens de mers”, a declarat Ancuța Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

În urma producerii accidentului a rezultat decesul biciclistului. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest şi nu s-a aflat sub influenţa băuturilor alcoolice.

În continuare se efectuează cercetări în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor care au condus la producerea accidentului, precum şi pentru identificarea victimei.