Bestia de la Gârlişte, lăsat baltă

Iancu Măran, individul care a violat două surori din Oraviţa în urmă cu mai bine de o lună, iar pe una a ucis-o, nu-şi mai permite să plătească onorariul avocatului.

Măran a fost judecat în urmă cu zece ani pentru uciderea unei fetiţe ce a fost găsită incendiată într-o peşteră. A fost condamnat de Tribunalul Caraş-Severin, dar sora lui, domiciliată în Anglia, i-a trimis banii suficienţi pentru a-şi angaja unul dintre cei mai buni avocaţi. Acesta a reuşit să-l scape de puşcărie, demonstrând instanţelor superioare că nu sunt probe suficiente care să-l incrimineze pe Măran.

Exact după acelaşi scenariu, bestia din Gârlişte a lovit din nou. A violat şi ucis o fată de 14 ani. Sora ei, cu trei ani mai mare, a supravieţuit miraculos loviturilor de cuţit. Măran a recunoscut crima, nu şi violul, şi şi-a angajat din nou un avocat scump. Cosmin Bolosin l-a apărat însă doar la punerea în discuţie a propunerii de arestare preventivă. Săptămâna trecută, Măran a primit alte 30 de zile de arest preventiv. “E adevărat, am renunţat să-l mai reprezint pe acest inculpat”, a spus avocatul Bolosin. Sora lui Iancu Măran nu se mai arată dispusă să plătească onorariile avocaţilor care să-i scoată fratele din puşcărie sau să-i obţină o pedeapsă cât mai mică.

banner 970 x 250
tm4ua media express de banat (100x1000px)

Comments

  1. kent8 says:

    Stanciule cat iti da Bolosin asta pt. ca sa mananci cacao?