Beneficiile bacului de la Moldova Nouă prezentate timişenilor prin „Seara unui proiect transfrontalier”

La mai bine de o lună de la inaugurarea oficială a bacului pe Dunăre, un proiect transfrontalier la care au pus umărul: Consiliul Județean Caraș-Severin, Primăria Moldova Nouă, Primăria Golubac și Primăria Veliko Gradiste, beneficiarii proiectului de pe malul românesc al Dunării vor fi prezenți în capitala Banatului cu scopul de a scoate în evidență impactul pe care îl poate avea noua cale de acces asupra zonei de vest a țării și nu numai.

Peste 40 de invitați sunt așteptați astăzi, 6 februarie, începând cu ora 19.00, să ia parte la evenimentul „Seara unui proiect transfrontalier”, o acțiune organizată de Biroul Regional pentru Cooperare Transfrontalieră Timișoara, moment în care atât reprezentanți ai Consiliului Județean Caraș-Severin, cât și cei ai primăriei Moldova Nouă vor aduce în discuție, în fața publicului, nu doar eforturile depuse pentru ca proiectul bacului pe Dunăre să devină realitate, ci și rolul pe care acest proiect istoric îl poate juca în privința dezvoltării economice, dar mai ales în privința dezvoltării pe segmentul turistic.

„Este un eveniment pe care noi l-am încadrat în procesul de capitalizare, adică va fi o acțiune în care beneficiarii vor explica altora despre rezultatele proiectului. I-am invitat în Timișoara pentru ca cei de aici să știe că în zona respectivă s-a deschis un feribot, că s-a finalizat un proiect care poate fi folosit de către noi toți. La acest eveniment vor lua parte persoanele care au legătură cu dezvoltarea turismului: ONG-urile, fundațiile, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Caraș-Severin, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, oameni din mediul academic etc”, a explicat, pentru expressdebanat.ro, Anca Lolescu, director executiv al BRCT Timișoara.

„Seara unui proiect transfrontalier” va avea loc la restaurantul din cadrul hotelului „Casa del Sole” Timișoara, str. Romulus, Nr.12.

 


/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/