Bebe Pasere propunerea agreată, încă din noaptea alegerilor locale! Felix Borcean: „Nu fac negocieri, decât pentru Caransebeș!”

Primarul Felix Borcean și-a dorit plasarea ședinței de îndată a Consiliului Local la ora 12.00, oră la care s-a desfășurat și ședința Consiliului Județean Caraș-Severin. Edilul a declarat că nu a știut că Andra Pleșa, unul dintre nominalizații la funcția de viceprimar va lipsi, însă și dacă ar fi știut tot nu ar fi schimbat data.

Reamintim că primarul Caransebeșului l-a nominalizat pe Felician Bebe Pasere pentru postul de viceprimar, decisiv fiind votul PMP în persoana lui Aurel Păsat, cel care la prima ședință a lipsit și care ne-a declarat că: „Și eu sunt un simplu om, înainte de toate!”.

Felix Borcean spune că Bebe Pasere a fost încă din seara alegerilor prima propunere, înainte de toate transferurile pe scena politică (Ion Mocioalcă candidat la Senat din partea PSD) și, cu siguranță va fi un viceprimar de teren și va avea ca sarcini tocmai coordonarea activităților de gospodărire, la care el se pricepe.

leader board 728 x 90 px

Am dorit să evit orice speculații legate de posibile negocieri pentru postul de viceprimar în Caransebeș și am ales ora de desfășurare a ședinței la fel ca la Consiliul Județean când s-au ales vicepreședinții. Dacă eu sunt primar independent și asta am trasmis tuturor liderilor politici, nu fac negocieri decât pentru Caransebeș. Pe mine nu mă interesează situația din alte localități, nu mă interesează celelalte jocuri politice, am spus-o foarte ferm și mă bucur că și partidele care au avut reprezentanți în Consiliul Local au înțeles lucrul acesta și au fost hotărâți în a-și exprima votul în direcția pe care ne-am dorit-o atât cei 10: 3 Pro România, 6 PSD, 1 PMP cât și eu”, a menționat Felix Borcean, care nu a dorit să divulge din culisele primei ședințe de Consiliu, la care Aurel Păsat de la PMP a lipsit, spunând că:

A fost o situație la care îmi rezerv dreptul de a nu v-o dezvălui, tot legată de posibile negocieri pentru anumite funcții și situații care s-ar putea crea la alegerea viceprimarului din alte localități, sau Consiliul Județean. Și cu Andra Pleșa prezentă și fără, noi ne bazam pe cele 10 voturi!”, a mai declarat Felix Borcean.