Ales viceprimar de PSD, PMP și Pro România, Pasere așteaptă sprijin pentru Caransebeș de la PNL!

Bebe Pasere a câștigat astăzi competiția cu liberala Andra Pleșa pentru funcția de viceprimar al Caransebeșului, dar începând de mâine uită de adversitate și mizează pe sprijin chiar de la PNL!

„Mulțumesc colegilor consilieri din PSD, PMP și, bineînțeles, Pro România pentru alianța pe care am constituit-o cu această ocazie și, nu în ultimul rând, primarului Felix Borcean pentru susținere și prietenie. Această alianță împreună cu primarul Felix Borcean va duce la îndeplinire tot ceea ce am promis în campania electorală. Sunt foarte încrezător că este posibil ca în următorii patru ani să le vedem realizate. Știu că este posibil”, a declarat Pasere.

Lider al Pro România – Organizația Caransebeș, noul viceprimar spune că așteaptă și sprijinul necesar din partea Consiliului Județean Caraș-Severin și al Guvernului, indiferent de coloratura sa politică. „Acest oraș, nod comercial timp de sute de ani, chiar merită sprijinit ca să se dezvolte, iar oamenii săi să trăiască mai bine. Indiferent ce opțiune de vot au avut în 27 septembrie. Eu de mâine dimineață mă apuc de treabă”, a mai afirmat Bebe Pasere imediat ce și-a preluat atribuțiile.