Bazinul olimpic își redeschide porțile. Vezi noul program de funcționare!

 

Bazinul olimpic din cadrul Complexului Municipal de Sport şi Sănătate Reşiţa poate fi din nou frecventat de public, din luna septembrie, atât pentru practicarea sportului de performanţă, cât şi în scop de iniţiere sau agrement.

Acesta a fost închis în luna august, perioadă în care au fost efectuate lucrările anuale de întreţinere, care au constat în evacuarea apei din bazin, igienizarea cuvei bazinului, filtrarea, curăţarea şi tratarea apei introduse în bazin, reabilitarea camerelor de duş, a vestiarelor, a sălii de forţă şi a birourilor administrative din incinta complexului.

Lucrările de întreţinere sunt realizate în regie proprie, de regulă în luna august, când sportivii nu urmează program de pregătire.

Program cu publicul

Luni – Vineri
7:00 – 22:00

Sâmbătă
7:00 – 14:00

Duminică
închis

Mai multe informaţii despre tarifele percepute pot fi obţinute pe site-ul www.bazinolimpicresita.ro.

Comments

 1. Marius says:

  Nu se vad renovarile!

  Au mutat dulapurile si cosurile de gunoi din vestiare dintr-un loc in altul si asta numesc ei renovare?

  In rest, aceleasi cuiere rupte, dulapuri fara etajere – ideal pentru zilele ploioase sa-ti pui incaltamintea si imbracamintea in acelasi loc – si toalete fara hartie igienica.

  Niste bugetari care stau pe locuri caldute, dar care nu dau doi bani pe nevoile clientilor. Doar salariul il primesc si daca ar manca seminte toata ziua! Asta si pretul de cocaina m-au facut sa renunt la celebrul bazin.

 2. Yo says:

  Bravo! Ati ales cea mai inspirata poza, când in 8 aug. 2014 apa baltea, dupa ploaia torentiala, in fata marelui bazin. Bravo si d-lui primar!

 3. Razvan says:

  Marius, ai fost tu la bazin sa inspectezi daca s-au facut renovarile? Poza articolului nu e relevanta si, in plus, nu era vorba de renovari, ci de lucrari de intretinere, daca stii sa citesti. Poti sa intri pe facebook-Bazin Olimpic Resita-si ai sa vezi ca s-a lucrat, nu s-au mancat seminte. Oricum, probabil ca ai fi nemultumit si daca ai avea parte de un bazin propriu, numai al tau, poleit cu aur, cu don’soare care sa iti faca masaj subacvatic si vant cu frunze de palmier, in timp ce tu sorbi din cocktail.

 4. Marius says:

  Razvan, am fost la bazin pentru o lunga perioada inainte sa se inchida. Sunt multe persoane care mi-au spus ca nu se vede nimic din renovari in vestiare, cum scrie in articol. S-a curatat bazinul propriuzis, ok, dar din pretul abonamentelor, care este astronomic, se puteau cumpara niste cuiere noi si niste rafturi.

  La ce bazin ai mai vazut sa-ti pui incaltamintea si imbracamintea unele peste altele, mai ales cand afara ploua?

  Daca lucrezi la bazin, aberatiile tale au sens pentru ca iti aperi serviciul caldut in care nu faci nimic toata ziua, dar primesti un salariu la sfarsit de luna si o pensie nemeritata.

  Aproape niciun angajat de la bazin nu inoata si nici unul nu foloseste vestiarele pe care le folosesc clientii. Toata treaba acolo o fac doamnele de la intretinere. In rest, niciun alt angajat nu ar avea sanse de angajare intr-un mediu privat, competitiv. Sunt(eti) niste putori care o ard pe bani publici.

 5. Marius says:

  Daca tot suntem aici, hai sa vorbim si de atitudinea celor care lucreaza acolo. Si ei au nevoie de ‘renovari de personalitate’. Tipul care supravegheaza seara, cel in short rosu si chel, are nevoie de un curs de relatii cu clientii. E tot timpul prost-dispus si/sau arogant. Daca ai nevoie de un sfat, mai multe sanse ai daca apelezi la D-zeu, care e cu o treapta sub angajatii bazinului, in viziunea lor. Cum spuneam, intr-un mediu privat s-ar fi luat de mult timp masuri de imbunatatire. La stat, e trai si viata!