Baziaș 1 ridică din nou ancora! S-au reluat croazierele pe Dunăre, cu deschidere spre peisaje unice!

casinoherculane by sungarden

O variantă inedită de petrecere a sfârșitului de săptămână vine de la malul Dunării. Turiștii sunt așteptați într-o cursă de aproximativ 2 ore, cu peisaje pe care nu le vor uita o viață. Nava Baziaș 1 îi așteaptă din nou pe cei dornici de relaxare în Portul Moldova Veche.

Croazierele pe Dunăre au fost reluate pentru publicul larg în minivacanța de 1 Iunie și Rusalii. Buna înțelegere dintre Primăria Moldova Nouă și Consiliul Județean, sau, mai precis, dintre primarul Adrian Torma și președintele Silviu Hurduzeu, se reflectă într-un proiect turistic care persistă. Așa se face că nava Baziaș 1 ridică din nou ancora, după ce temperaturile au crescut, iar vremea permite organizarea curselor pe Dunăre.

Prima îmbarcare a avut loc în 3 septembrie anul trecut, iar în doar patru weekenduri, în conturile S.C. Eoliana Caraș S.R.L. au intrat 16.000 de lei din încasări, aproximativ 500 de turiști bucurându-se, în 2016, de peisajele unice.

În acest an, cursele se organizează sâmbătă și duminică, de la orele 13.00 și 16.00. Tariful pentru adulți este de 40 de lei, iar pentru copii, 20 de lei. Cei care doresc să se îmbarce pe nava Baziaș 1, sunt rugați să ajungă cu 20 de minute mai devreme de ora plecării. Traseul rămâne același: Moldova Veche – Baba Kaja – Cetatea Golubac și retur.

publicitate ziar expresb 1000x100 pizzeria Dimitrios 1000x100

În cazul în care există solicitări din partea unor grupuri organizate, cursele pe Dunăre se pot face și în celelalte zile ale săptămânii, iar traseele pot fi variate.

Rezervările se pot face la numărul de telefon 0730 557 782.

untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/