Bază de agrement pentru 200 de tineri

Numărul proiectelor pe care le inițiază edilul-șef de la Constantin Daicoviciu crește, deși se apropie alegerile locale din data 10 iunie. Primarul este convins că localitatea pe care o conduce trebuie să aibă proiecte, indiferent de cine va prelua cârma comunei după alegeri.

Parteneriatele pe care le are comuna Constantin Daicoviciu cu comunitățile de peste granițele țării se concretizează în proiectele pe care le lansează împreună. Unul dintre acestea se referă la ridicarea unei baze de agrement, ce va avea o capacitate de 200 de locuri. „Proiectul cuprinde două bazine de înot, teren de fotbal, terasă și motel. Ne bazăm pe parteneriatul pe care îl avem cu francezii. De peste 20 de ani, comuna este înfrățită cu o comunitate din Franța”, a declarat primarul comunei, Daniel Boambeș. În cazul în care la nivel central se lansează vreo măsură pentr finanțarea activităților de loisir, atunci, proiectul va fi depus în paralel pentru finanțare.

În momentul de față, doi tineri francezi, chiar se află în comună, ca să facă un filmuleț despre Constantin Daicoviciu, dar și despre alegerile ce vor avea loc pe data de 10 iunie.

1000x100 casa brutarului
celtic transilvania 1000x100px

Proiecte inițiate de administrația locală
Pe lângă proiectele lansate în această perioadă, până acum primarul a reabilitat toate drumurile comunale de la Constantin Daicoviciu, a rezolvat problema apei și a canalizării în satele aparținătoare, înființează un centru de zi, unul de informare turistică și a făcut mai multe studii de fezabilitate pentru dezvoltarea comunei.

banner maxagro