Bătuți, dar merg mai departe în lupta pentru trofeu! SCM Timișoara a cedat în Trivale

publicitate in ziar Casa Auto Timisoara

”Leii” din Banat s-au calificat în semifinalele Cupei României, deși au pierdut la scorul de 75-61 returul de pe terenul lui BCM U FC Argeș Pitești. Alb-violeții aveau însă victoria din tur de acasă, la scorul de 91-66, care le-a ”ținut” spatele. În jocul din Trivale, bănățenii nu au strălucit, iat Petricevic i-a folosit mai puțin pe Dragoste și Popa.

Timișorenii nu au intrat grozav în meci, și Piteștiul a putut să își creeze un avantaj relativ ușor în primul sfert, terminat la scorul de 25-7, după o aruncare de după jumătatea terenului reușită de Goran Gajovic. În sfertul doi, argeșenii au marcat doar 2 puncte timp de șase minute, ceea ce a făcut ca bănățenii să revină, mai ales grație reușitelor lui Brown. Diferența s-a redus până la 29-26, dar în ultimele minute ale primei reprize, elevii lui Dragan Petricevic nu au mai reușit să marcheze prea mult, astfel că la pauză s-a intrat cu 43-29, scor însă insuficient pentru calificarea gazdelor. În sfertul trei, timișorenii au reușit să țină aproape de piteșteni, suficient cât să rămână în cărțile calificării, garantată la 57-43, cu cât s-a intrat în sfertul decisiv.

Echipa lui Hristu Șapera s-a străduit revină și să atingă diferența de +25 bifată de alb-violeți în tur. Nu a fost însă posibil, cu toate eforturile gazdelor. În acest context, Timișoara merge mai departe, chiar și învinsă. Cel mai bun marcator al timișorenilor, a fost Komatina, cu 18 puncte, urmat de Brown, cu 17, Lazar, cu 11 puncte, Pesakovic, 7 puncte, Franklin, 5 puncte, Popa, 2, puncte, și Gorgemans, cu 1 punct. Cel mai bun marcator al piteștenilor a fost Searcy, cu cu 27 de puncte.

untitled design set 970x90 px

Turneul Final Four al Cupei României se va disputa în februarie, iar Timișoara nu va licita pentru organizare, în contextul problematic financiar. ”Leii” au meci din nou sâmbătă de la ora 19 la Oradea, în campionat.

 

banner td untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/