„Schimbarea și-a găsit o casă”. Dominic Fritz cere sprijin de la timișoreni

untitled design set 970x90 px

Alegerile locale se apropie cu pași repezi. Chiar dacă în Timișoara multe partide nici măcar nu și-au anunțat numele care se vor lupta pentru fotoliul de primar, cei oficiali se pregătesc deja pentru luna iunie. Este și cazul lui Dominic Fritz.

Mai precis, candidatul USR și-a făcut un sediu de campanie în zona centrală a Timișoarei. „Schimbarea și-a găsit o casă! Anul nou începe cu vești bune – ne-am găsit un sediu de campanie pe care îl vom amenaja în următoarele săptămâni. Este o căsuță cochetă în mijlocul orașului – avem și grădină! De aici vom munci zi și noapte. De aici vom crea o comunitate de timișoreni implicați – va fi un sediu al ușilor deschise. De aici vom clădi mișcarea ce va câștiga alegerile locale, pentru o schimbare adevărată în Timișoara”, spune Fritz, pe costul său de persoană publică de pe Facebook.

Prețul este unul piperat însă, specific pieței imobiliare timișorene. Un metru pătrat înseamnă 50 de lei pe lună, iar Fritz cere sprijinul simpatizanților, prin donații. „Poți să mă ajuți? Sponsorizează un metru pătrat de schimbare și contribuie la chirie* cu o donație lunară pentru următoarele 6 luni: dominicprimar.ro/donatii. Voi reveni în curând cu amănunte despre alte feluri în care ne poți ajuta să amenajăm spațiul. Și cu data chefului de deschidere, bineînțeles”, mai spune Fritz.

Dominic Fritz a fost desemnat candidat al USR pentru fotoliul de primar al Timișoarei în urma unei competiții interne. Teoretic, deoarece USR este în alianță cu PLUS pentru alegerile locale, ar mai urma să fie o competiție internă, între Fritz și candidatul celuilalt partid. În filiala locală PLUS au loc însă multe tensiuni interne, de când l-au cooptat pe ex-liberalul Marian Vasile.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/