Bătut pentru 30 de lei şi un telefon mobil

Un bărbat în vârstă de 52 de ani din Oraviţa a ajuns la spital noaptea trecută după ce un a fost victima unei tâlhării. Autorul este adus astăzi în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Victima a fost găsită pe stradă din zona Gării de o patrulă din cadrul Poliţiei Oraşului Oraviţa, noaptea trecută, în jurul orei 1.00. Pentru că avea răni serioase, bărbatul în vârstă de 52 ani a fost transportat la spitalul din Oraviţa pentru îngrijiri medicale. Acesta le-a declarat oamenilor legii că a fost bătut de trei persoane, iar una dintre acestea i-a sustras portofelul şi telefonul mobil.

„În urma investigaţiilor efectuate cu operativitate de poliţişti s-a constatat că victima a consumat băuturi alcoolice într-un bar împreună cu alţi trei bărbaţi. După ce au părăsit incinta localului, Mihai F., de 21 ani, cunoscut cu antecedente penale, prin violenţă l-a deposedat pe bărbat de portmoneul cu bani şi acte şi de telefonul mobil, iar după ce a luat suma de 30 de lei a aruncat portmoneul”, a explicat Ancuţa Cărbunaru, purtător de cuvânt al IPJ Caraş-Severin.

Suspectul, care şi-a recunoscut fapta în timpul cercetărilor, a fost reţinut pentru 24 ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.