IPJ Caraș-Severin recrutează candidați

Inspectoratul de Poliție Județean Caraș-Severin organizează în următoarea perioadă concurs pentru candidații care doresc să urmeze o carieră în cadrul poliției.

Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” București, Școlile de Agenți de Poliție din Câmpina și Cluj-Napoca, Academia Tehnică Militară, dar și Academia Națională de Informații „Mihai Viteazul” din București, sunt cele cinci școli la care candidații se pot înscrie.

Cei care se vor înscrie la concurs trebuie să îndeplinească din start câteva condiții. În primul rând trebuie să fie absolvenți de liceu, să aibe vârsta până în 27 de ani, iar înălțimea trebuie să fie de minim 1,70 m pentru bărbați și 1,65 m pentru femei.

Pentru înscrieri, doritorii sunt așteptați la Serviciul resurse umane din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție, de marți până vineri, între orele 10:00-15:00, până în data de 22.06.2012 pentru Academie și până în 10.08.2012 pentru școlile de agenți de poliție.

Alte condiții pe care un candidat trebuie să le îndeplinească ar fi faptul că media generală pentru purtare nu trebuie să fie mai mică de nota opt, iar aceștia nu trebuie să fi fost exmatriculați pentru abateri disciplinare dintr-o instituție de învățământ.

Printre principalele documente necesare la dosarul de recrutare se numără declarația de confirmare a cunoașterii și acceptării condițiilor de recrutare, cererea de înscriere, diploma de bacalaureat în original sau copie legalizată, autobiografia și tabel nominal cu rudele candidatului.