Bătrânii de la azil rămân cu buza umflată!

explo 1000x200

Cazul şocant petrecut la căminul de bătrâni din Reşiţa în urmă cu aproape trei ani şi jumătate ridică semne de întrebare. Cu toate că a fost recuperată, oarecum, o parte din pagubă, conducerea azilului îşi pierde, uşor, orice speranţă în această privinţă. 

Cei doi angajaţi ai Căminului pentru Persoane Vârstnice din municipiu care şi-au mărit conturile bancare de pe urma statului au fost găsiţi vinovaţi şi condamnaţi la ani grei de închisoare, însă cazul se pare că nu s-a încheiat în totalitate. Prejudiciul de aproximativ 2.500.000 de lei creat de Jenica şi Ovidiu Goanţă, mamă şi fiu, nu a fost recuperat în totalitate, lucru care a lăsat conducerea azilului cu un sentiment pesimist.

CITESTE SI: ŞOCANT: ZECI DE MILIARDE FURATE DE LA GURA BĂTRÂNILOR!

Eu am sesizat ce au făcut cei doi în cadrul căminului. Amândoi au făcut nişte maltrapazlâcuri şi şi-au însuşit sume necuvenite, importante. Imediat am sesizat procuratura, însă procesul a început destul de târziu. Am cerut daune să ne recuperăm prejudiciul, le-au fost confiscate nişte bunuri, însă nu ştiu care este valoarea lor. Din păcate, nu ştiu cum se procedează cu recuperarea prejudiciului şi habar nu am ce se va întâmpla în continuare”, a precizat pentru expressdebanat.ro Pavel Fiştea, directorul azilului de bătrâni din Reşiţa de mai bine de un deceniu.

CITESTE SI: A FUGIT DIN ŢARĂ DUPĂ CE A FURAT MILIARDE DE LEI!

În altă ordine de idei, după aplicarea pedepselor celor doi angajaţi de către Curtea de Apel Timişoara, magistraţii au pus sub sechestru câteva bunuri ale familiei.

“Se menţin măsurile asiguratorii dispuse prin ordonanţele Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin emise în dosarul privind instituirea sechestrului penal asupra unui imobil din Caraş-Severin şi a două autoturisme până la concurenţa sumei de 2.447.917 lei”, se arată în sentinţa Judecătoriei Reşiţa.

CITESTE SI: AU ARUNCAT BANII PUBLICI PE PIXURI SPION!

banner 970 x 250