Bătrânii de la Azilul din Bocșa stau nemâncați din cauza incompetenței conducerii

Neînțelegerile de la Azilul de Bătrâni din Bocșa se răsfrâng asupra bătrânilor, care stau nemâncați ore în șir, din cauza incompetenței celor care conduc instituția. Cel puțin asta susțin angajații azilului, iar din acest motiv, edilul-șef a demarat o amplă anchetă ca să vadă de unde pleacă toate aceste probleme.

Asistentele și infirmierele de la Azilul de Bătrâni din Bocșa susțin că managerul centrului face abuzuri serioase asupra activității lor. Pe lângă relele tratamente pe care le aplică angajaților, infirmierele sunt puse să facă munca femeilor de serviciu ori a bucătăreselor. Mai mult, până și asistentele au parte de același tratament. Dacă nu se conformează, bătrânii ori nu primesc masa, ori și-o servesc singuri, fiind puși să muncească cot la cot cu angajații.

Bucătăreasa se plânge că este obligată să muncească singură, zi de zi, câte 12 ore, fără să aibă vreun ajutor, în timp ce infirmierele usţin că sunt puse să facă și treaba altora, fără să fie plătite cu ore suplimentare.

Cum managerul se ceartă mai tot timpul cu angajatele, bătrânii rămân de multe ori fără masa servită. În plus, oamenii sunt obligați să facă munca angajaților.

Primăria Bocșa a trimis o echipă să verifice cele sesizate de către angajați, iar primarul spune că este siderat de cele auzite.

„Știu de problema pe care am avut-o, este o anchetă în curs de finalizare. Aștept rezultatul comisiei care s-a deplasat la fața locului și, în funcție de rezultat, probabil, vom dispune demiterea directorului, pentru că nu mi se pare normal ca bătrânii, pentru incompetența directorului, să nu servească prânzul până la ora 17.00. Sunt bătrâni, nu pot să aștepte atât”, a declarat Eugen Cismăneanțu, primarul orașului Bocșa.

Managerul Azilului a fost contactat telefonic de reporterii „Express de Banat” ca să își exprime punctul de vedere, însă a fost de negăsit.

 

 

Comments

  1. EMIL says:

    Limbaj suburban specific unui om care prin comportamentul sau demonstreaza ca nu are nici un respect pentru subalterni sau batrani, Este un fapt cunoscut in Bocsa ca d-na manager nu are nici o pregatire in domeniul managementului, nu a mai condus nici o institutie si din ce stiu eu nu a mai avut nici un loc de munca anterior, marele atu al dansei fiind faptul ca era doamna Pascu. As fi tare curios unde s-au dus banii pe care i-a primit de la primarie de pe vremea cand barbatu-sau era primar – sume foarte mari de bani. Ca vedem cu totii ca batranii saracii tot modest o duc pe acolo. Sper ca noua conducere din primarie sa faca lumina si in acest caz!