Bătrână violată de hoț!

Încă un eveniment tulbură liniștea cetățenilor județului. O bătrână a fost victima unui viol din cauză că a refuzat să îi dea bani unui tâlhar.

În cursul zilei de ieri, o bătrână de 76 de ani din Ticvaniu Mare a fost găsită pe jos în fața casei cu dureri abdominale. Chemați la fața locului, autoritățile au descoperit că bătrâna a fost violată de către un bărbat de 38 de ani ce a pătruns în casa femeii cu o noapte în urmă. „În urma cercetărilor efectuate a rezultat faptul că în noaptea de 21-22 august, între orele 01.00 – 02.00, B. Ionel, în vârstă de 38 ani, a pătruns în imobilul unde locuia bătrâna şi   i-a solicitat acesteia suma de 200 lei. Fiind refuzat, prin constrângere fizică a întreţinut cu aceasta raporturi sexuale, după care a părăsit imobilul”, se precizează într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin.

Bărbatul a fost reținut și este cercetat acum pentru infracțiunea de viol, violare de domiciliu și tentativă de tâlhărie, urmând să fie prezentat  în fața instanței cu propunere de arestare preventivă.