Bătrân imobilizat în locuința cuprinsă de flăcări, salvat de pompierii timișeni

Operațiune contra cronometru a pompierilor timișeni, chemați să intervină la un incendiu care a izbucnit în Calea Șagului din Timișoara. Salvatorii au reușit să scoată din locuința în flăcări un bărbat în vârstă de 74 de ani care era imobilizat. 

Un vecin a fost cel care a dat alarma, în această dimineață, în jurul orei 10.30. Tot el le-a spus pompierilor că bărbatul în a cărui locuință au izbucnit flăcările este imobilizat și e posibil să se afle în apartament.

„12 pompieri cu două autospeciale de stingere și un echipaj SMURD s-au deplasat de urgență la locul incendiului, pe strada Herculane din Timișoara. Ajunși la fața locului, pompierii au observat că incendiul se manifesta cu degajări mari de fum în bucătăria aflată la parterul locuinței. Fără să stea pe gânduri, pompierii au pătruns rapid în imobil unde au găsit un bărbat de 74 de ani, imobilizat în camera de lângă bucătăria incendiată. Victima a fost extrasă de urgență și predată echipajului SMURD, în stare de conștiență, intoxicată cu fum. Paramedicii au acordat primul ajutor medical victimei”, transmite ISU Timiș.

leader board 728 x 90 px

Incendiul a fost lichidat înainte ca focul să se extindă și în celelalte camere. Pompierii lucrează acum la evacuarea fumului din imobil și caută să vadă de la ce au pornit flăcările.

Foto: ISU Timiș