UPDATE. Bătrân bătut de trei tineri pentru 110 lei!

Un incident revoltător s-a petrecut seara trecută în scara unui bloc din orașul Bocșa. Un bătrân a fost bătut de trei tineri care aveau ca țintă portofelul bărbatului, în care se aflau 110 lei.

Gest incalificabil al unor tineri din Bocșa. Aceștia au atacat aseară, în jurul orei 20.00, un bărbat de 64 de ani din oraș în scara unui bloc din cartierul Nufărul pentru a-i fura portofelul. L-au lovit fără milă cu picioarele, „prada” lor fiind suma de 110 lei pe care omul o avea în portofel. „Poliția Orașului Bocșa a fost sesizată seara trecută că un bărbat a fost agresat fizic și că i s-a sustras prin violență o sumă de bani. În urma cercetărilor, trei tineri cu vârste cuprinse între 18 și 22 de ani au fost duși la sediul poliției pentru audieri”, ne spune Alina Boeru, purtătorul de cuvânt al Poliției cărășene.

Cercetările continuă pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie. Cei trei tineri au fost reținuți și vor fi prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă.

UPDATE, ora 12.00

Inspectoratul de Poliție Județean Caraș-Severin anunță că fiecare dintre cei 3 tineri a primit și câte o amendă de 20.000 de lei pentru nerespectarea prevederilor Ordonanțelor Militare cu privire la deplasarea în afara locuinței.