Autoritățile de la centru s-au pus de acord cu DSP Caraș-Severin! Pentru prima dată, au raportat același număr de bolnavi de COVID-19 în județ

După lupte seculare, Grupul de Comunicare Strategică al Guvernului a anunțat același număr de cazuri de coronavirus în Caraș-Severin ca cel transmis de Direcția județeană de Sănătate Publică! 

Neregulile din raportările Grupului de Comunicare Strategică au fost înlăturate astăzi, când și la nivel național, și la nivel județean a fost raportat același număr de îmbolnăviri în Caraș-Severin: 88.

Din cei 88 de cărășeni infectați, 34 au fost vindecați și externați din spitalele din județ, iar alți 8 au fost vindecați în Timiș. Până acum, 5 persoane din județ infectate cu coronavirus au murit. Primul deces a fost înregistrat în 25 martie, iar cel mai recent, în 26 aprilie.

La această oră, în Caraș-Severin sunt izolate 173 de persoane, iar 235 de persoane sunt în carantină, fiind cazate la Hotelul Diana din Băile Herculane, singura unitate care găzduiește astfel de persoane în județ, potrivit directorului DSP, Romeo Dumitrescu.

39 de pacienți infectați cu coronavirus sunt internați în prezent în spitalele din Reșița și Caransebeș.