Baschetul-spectacol vine în capitala Banatului: Timișoara Streetball și Harlem Globetrotters!

Următoarele două săptămâni vor aduce un adevărat regal baschetbalistic în Banat. Pe lângă meciurile rămase pentru „leii” alb-violeți de la SCM Timișoara, la sfârșitul săptămânii va avea loc Raiffeisen Bank Timișoara Streetball, organizat la Shopping City. Apoi, magia baschetului-spectacol revine în capitala Banatului odată cu o nouă vizită a celor de la Harlem Globetrotters, programată în 23 mai.

Competiția de streetball face parte din binecunoscutul circuit 3×3 Sport Arena Streetball Tour, iar evenimentul de la Timișoara va fi anul acesta a doua etapă, după Superbet 3X3 Challenge, organizat weekend-ul trecut într-un mall bucureștean. Înscrierile au început luni, la ora 15, și se vor termina miercuri, la ora 23 sau când se atinge pragul de 40 de echipe. Taxa este de 1.200 de lei, în contul cărora participanții primesc fiecare câte două maiouri inscripționate. Înscrierile se fac online, pe site-ul 3la3.ro. Competiția este la a treia ediție consecutivă organizată la Timișoara, după cea de acum doi ani din Piața Libertății și cea de anul trecut, tot de la Shopping City. Este așteptată inclusiv naționala feminină a Serbiei.

După cele două zile pline de meciuri de baschet 3X3, disciplină prezentă în premieră la Jocurile Olimpice de la Tokio din 2020, urmează o seară de adevărat spectacol. Între două evenimente la București și Craiova, celebra trupă Harlem Globetrotters vine la Timișoara, la Sala „Constantin Jude”. De la ora 17, evenimentul va începe cu demonstrații pentru copii, iar ulterior, după 19, intră pe parchet și cei de la Harlem Globetrotters. Trupa a mai fost prezentă și în trecut în Capitala Banatului, așa că timișorenii știu la ce să se aștepte. De data aceasta însă evenimentul va fi unul cu intrare liberă.

tm4ua media express de banat (100x1000px)

Sursă foto: facebook.com/pg/HarlemGlobetrotters

banner 970 x 250