Baronul Mocioalcă și școala penală de proști care a trimis asistenți „criminali” în spitalele din Caraș-Severin!

Deputatul PSD Ion Mocioalcă, președintele social-democraților din Caraș-Severin, l-a luat la întrebări pe inspectorul școlar general, pesedistul Nicolae Grindeanu, pentru că punea piedici Postlicealei Sanitare „Carol Davila” din Caransebeș, o adevărată fabrică penală de asistenți medicali habarniști! Intervenția președintelui Mocioalcă a dat imediat rezultate, exact cele pe care le-a urmărit inculpata Eleonora Gavrilesc, președinta UNPR Călan!

Baronul Mocioalcă și șefa Tineretului Social Democrat din Caraș-Severin, Mihaela Popovici, nu au rămas indiferenți la rugămințile venite din partea Eleonorei Gavrilesc și s-au pus pe tras sfori la conducerea Inspectoratului Școlar Județean Caraș-Severin, mai exact la inspectorul general Grindeanu, pentru ca Sanitara manageriată de președinta UNPR Călan să continue să furnizeze sistemului sanitar românesc adevărați asistenți „criminali”, care s-au văzut cu diploma în mână fără să aibă habar să pună un garou sau să facă o injecție. Asistenți medicali cu acte în regulă fără să fi frecventat cursurile teoretice, fără o zi de practică, numai pe baza unor lucrări de certificare profesională cumpărate cu maximum 300 de lei!

Toți proștii, asistenți medicali!

Pentru ce au intervenit Mocioalcă și Popovici?! Răspunsul ni-l dau organele de cercetare penală și este de-a dreptul șocant, revoltător și îngrijorător! „Uzând de prerogativele conferite de funcția deținută, Eleonora Gavrilesc a conceput și operaționalizat un mecanism acțional complex prin care deturnează actul educațional în scopul susținerii intereselor financiare personale, precum și ale apropiaților cu  afectarea cadrului legal. Procentul de promovabilitate al cursanților este de 100 la sută, Eleonora Gavrilesc cooptând în rândul cadrelor didactice persoane obediente, cărora le suplimentează veniturile prin înscrierea formală în cadrul unor proiecte cu finanțare europeană, accesate prin intermediul Asociației Umanitare «Societatea Doamnelor din Călan», în cadrul căreia este președinte/fondator!”, a reținut procurorul de caz.

Școala Postliceală Sanitară „Carol Davila” din Caransebeș a făcut asistent medical pe aproape oricine și-a dorit. Procurorii au date potrivit cărora elevii nu frecventau cursurile și participau numai la examenele finale. Spre exemplu, Cătălina Huțanu, deși se afla în Irlanda, a absolvit cursurile cu situația școlară la zi, prezentându-se doar pentru a susține examenele de absolvire în august 2015! La fel și alte eleve. Mai mult decât atât, „în vederea asigurării unui ermetism al examenelor, Eleonora Gavrilesc a reușit alcătuirea comisiei de concurs cu ajutorul unor angajați ai Inspectoratului Școlar Județean Hunedoara. În timpul derulării examenului scris, unii dintre cursanți s-au folosit de materiale ajutătoare, însă, pe fondul nivelului slab de pregătire, au consemnat greșit răspunsurile, fiind sprijiniți să se corecteze cu concursul profesorilor supraveghetori”. Pentru asta și-au folosit influența Ion Mocioalcă și Mihaela Popovici! Scandalos e puțin spus!

gif card de energie dacus 1000x100

CITEȘTE ȘI: 

EXCLUSIV. Baronul Mocioalcă, în dosarul de corupție de la „Carol Davila”! Nu-și mai amintește cum a intervenit la inspectorul Grindeanu! (STENOGRAME)

SCANDALOS. Șefa TSD Caraș-Severin și-a făcut „verișoara” asistentă generalistă după o singură zi de școală!

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/